sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Lyhyen tähtäimen suunnitelmia

Aurinko!

Muistuttelen, että ensi perjantaina 1.3 pidän kivijalkaputiikin kiinni, lasten hiihtolomaviikon kunniaksi.

Facebookissa kuitenkin putiikki palvelee lähes normaalisti myös vkon 9.

Ensi viikolla on tarkoitus lyödä paljolti lukkoon asioita liittyen varsinaiseen verkkokauppaan ja -sivuihin www.vintagehertta.fi

Ajattelin asiaa siten, että vaatepuoli on omiaan nettisivuille ja sitä kautta myös verkkokauppaan.

Maalis-huhtikuussa on tarkoitus tehdä laatuaan toinen kuvauspäivä kevät- ja kesämallistolle. Niillä kuvilla ajattelin mennä myös verkkoon ja samalla linjalla myös esim. 9.5 helatorstaina Hyvinkäällä pidettäviin Antiikki- ja keräilymessuille. Paljon vaatetta, asustetta ja tekstiiliä autoon - ja Villatehtaalle! :) Tämän tapahtuman lisäksi toivon voivani kevään/kesän aikana poiketa pop up -tyyppisesti ainakin kerran Helsingissä ja kerran vaikkapa Loviisassa.

Hyvällä onnella löydän kevään myyntilistalle artikkeleita myös Milanosta.  Teemme pikavisiitin sinne vielä ennen kesää, ja osa kuvista ainakin on tarkoitus ottaa Italian kevätauringon alla.

Muutoin lajitelmassa tulee olemaan varsinkin 80-lukuista, mutta myös hieman vanhempaa kautta. Osa suoraan käyttämättömänä vaatekaupan varastoista, osa yksittäin poimittuina monesta eri paikasta ja kaupungista. Esim. vuosi sitten löysin muutamia ihania puolihameita Teneriffan kirpputoreilta.

Vintagevaatemyyntiin ajattelin liittää oman nimen, joka kuitenkin on helppo yhdistää Vintage Herttaan.

Tällaisia suunnitelmia minulla tälle keväälle. Toivottavasti ainakin osa näistä toteutuu ja että jotain tuloksiakin aikaan saadaan :)

Mukavaa aurinkoista sunnuntaita!

T. Henna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti