sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Kevät!

..on tullut. Vihdoin.

Kevääseen kuuluu, auringon lisäksi, äitienpäivä - joka on aina toukokuun toinen sunnuntai. Tänä vuonna päivämäärä on 12.5.2013

Äitienpäivään liittyen minulla on putiikissa myynnissä muutamia Norjan äitienpäivän keräilylautasia vuodelta 1971. Tämä on hauska lahja varsinkin äidille, jolle tuo vuosiluku on henkilökohtainen. 

Nämä lautaset ovat omassa alkuperäisessä paketissaan. Linkki tuotteeseen löytyy täältä.

Kevät on usein myös uudistumisen aikaa. Koti siivotaan ja vanhat tavarat sekä vaatteet arvioidaan uudelleen säilytystä varten. Osa tavaroista lähtee uudelle matkalleen kierrätykseen. Siksi kevät on myös kirpputorien aikaa.

Keväällä siis myös siivotaan. Tavarat karsitaan ja laitetaan ehkä uuteen järjestykseen. 

Itse innostuin aurinkoisena päivänä kuvaamaan ulkosalla laatikoita, joita olin hankkinut putiikkiin ajatellen keväistä uudelleenjärjestystä vaikkapa lelulaatikoina.

Tietoja laatikoista löytyy mm. täältä.


Keväällä alkaa myös ihana hääjuhlien sarja, joka usein kestää syksyn alkuun saakka. Kyllähän talvellakin juhlitaan - mutta häitä hieman harvemmin kuin kesällä. On aika mahtavaa, jos kesään saa edes yhden hääkutsun. Ne ovat mielestäni aina iloisia juhlia!

Jos mieleen tulee hankkia häälahja Vintage Hertasta, paketoin lahjan mielelläni kauniiseen kääreeseen. Yksi aika hauska rekvisiitta vaikkapa hääparin hääsviittiin voisi olla tämä vuodelta 1959 oleva leffajuliste "Hääyö", joka siis kielletty alle 16-vuotialta ;) 

Lisää vanhoja leffajulisteita löytyy kuvia selailemalla täältä.


Aurinkoisia kevätpäiviä!


Terkuin,
Henna

PS. Ensi perjantaina 19.4.2013 pidän kivijalkaputiikin kiinni, sillä järjestelen putiikkia kesäkuntoon! Facebook -putiikki tosin valvoo edelleen lähes 24/7 - ja postitukset ympäri Suomen toimii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti