sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Joulumyyjäisiä

Pidin eilen lauantaina putiikissa ensimmäistä kertaa ovia auki.

Kiirettä oli pari viikkoa pitänyt, sillä paljon oli tavaraa raivattavana takatilaan ennen myyjäisiä. Olin myös ajatellut ommella sitä ja tätä kivaa, mutta kiireen keskellä kaikki sellainen iso ompelutyö kyllä jäi tällä kertaa tekemättä.



 
Oli mukava tavata paikallisia vanhantavaran keräilijöitä, saman talon asukkaita sekä muita joulun alla muita lahjoilla muistavia ihmisiä. 

Putiikki oli avoinna 8 tuntia ja vähän koko ajan joku piipahti käymään.

Aivan ihania juttuja myynnissä on vieläkin, ja tuoksuvimpana niistä nämä Vuotaren itsevalmistamat saippuat ja ihonhoitotuotteet. 

Yhdistelin niitä vintagelautasten kanssa ja niistä tuli kivoja viemisiä ihan sellaisenaan.

Tuoksusaippuat iholle ja hiuksiin, sokerikuorintapalat (Kerttulit), voidepalat (Tyytikit) ja Immi-luomuhuulivoiteet!

Näistä voisin kertoa vaikka miten paljon - ovat NIIN ihania tuotteita.


Jotakin omia käsitöitä ja askarteluja sain mukaan valikoimiin kuitenkin. Kierrätysmateriaaleista tekemäni tyttöjen mekko, pullonkoristeita, tyttöjen hiuskoristeita sekä rakentelin tauluja yhdistellen 70-lukuisen Joulukirjan piirroskuvia vanhoihin metallisiin kuvakehyksiin.
Oli ihan hyvä idea nuo myyjäiset. Sain paljon ajatuksia jatkosta putiikin suhteen. Päätin, että kyllä ainakin yksi päivä viikossa pitää olla paikallisilla mahdollisuus käydä tutkailemassa tilanteita ja tavaroita ihan konkreettisesti. Varmaankin ensi vuonna olen joka perjantai vaikkapa klo 12-17 varmasti paikoilla. Muina aikoina tietenkin sovitusti.

Varmasti tässä myös vielä tänäkin vuonna olisi kiva pitää toinenkin joulumyyjäispäivä. Alustavasti suunnittelin ensiviikon sunnuntaita, josko hieman lyhyemmän jakson olisin varmasti paikalla. Esim. klo 11 - 15 välillä. Ilmoittelen FB-sivuilla sitten kyllä tarkemmin!

Oikein mukavaa joulunalusaikaa kaikille!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti